Kalkyletype | Kommune | Feltareal (daa) | Gjennomsnitt over omlaupstida | Kalkyle |
DB I | DB II | Nettoresultat |
---|
Integrerte bringebær til konsum | Lier | 5 | 414715 | 211653 | 167442 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 4 | 92210 | 42814 | 32709 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 4 | 108817 | 56725 | 46620 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 4 | 117127 | 63690 | 53585 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 4 | 127972 | 69676 | 58664 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 4 | 128084 | 69788 | 58832 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 4 | 128084 | 69788 | 58832 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 4 | 127184 | 68888 | 57481 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 4 | 108495 | 58527 | 48633 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 4 | 108298 | 58330 | 48337 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 3 | 89629 | 47988 | 39518 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 3 | 74325 | 39624 | 32552 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 2 | 59332 | 31224 | 25252 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 2 | 52496 | 27511 | 22191 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 2 | 58564 | 30804 | 24902 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 2 | 46424 | 24216 | 19479 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 1 | 34276 | 17621 | 14050 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 8 | 240783 | 129743 | 106359 | Vis kalkyle |
Økologiske plommer standard utan stokkar | Eigersund | 0 | 872 | -515 | -882 | Vis kalkyle |
Økologiske eple med bardunsystem | Sauherad | 42 | 1348884 | 825532 | 683465 | Vis kalkyle |